Зниклий Онищенко пафосно пообіцяв боротися з українською владою
Категорія
Політика
Дата публікації

Зниклий Онищенко пафосно пообіцяв боротися з українською владою

Зниклий Онищенко пафосно пообіцяв боротися з українською владою
Джерело:  Країна.ua

Народний депутат від "Волі народу" Олександр Онищенко прокоментував рішення Верховної Ради про притягнення його до кримінальної відповідальності, затримання і арешт, заявивши, що буде боротися з українською владою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Страна.ua.
"Тепер закінчилося життя Онищенка-бізнесмена, починається життя іншого Онищенка - людини, яка 24 години на добу буде витрачати на те, щоб допомогти українському народові боротися з цією божевільною і злочинною владою. Такого беззаконня я ще не бачив. Втім, я знав про те, яке буде рішення, ще вранці. Тому я не в Києві", - сказав Онищенко в коментарі виданню.
Він додав, що наразі перебуває в Австрії. На питання, де він збирається жити, в Росії чи Європі, Онищенко відповів:
"Ну де в світі можна отримати статус політичного біженця? Буду вивчати. ​​Англія, напевно. Мені подобається Лондон, гарне місто".
Нагадаємо, угрупування, засноване Онищенком, завдало державі збитків на загальну суму три мільярди гривень.
Раніше повідомлялося, що в соцмережах обурені тим фактом, що народний депутат України Олександр Онищенко втік з країни і ховається за кордоном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?