У Дніпрі депутат з тітушками напав на комунальників: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Дніпрі депутат з тітушками напав на комунальників: з'явилося відео

У Дніпрі депутат з тітушками напав на комунальників: з'явилося відео

У Дніпрі депутат міської ради Руслан Краснов і група тітушек з бейсбольними битами напали на комунальників і журналістів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міського голови Дніпра Бориса Філатова.
"Сьогодні близько 12-00 на працівників комунального підприємства, які приїхали реконструювати клумби біля кафе "Ріо" на Набережній, було скоєно напад. Жителі міста неодноразово скаржилися до виконкому міської ради, що відвідувачі кафе паркують свої автомобілі в пішохідній зоні і перешкоджають відпочинку громадян. Комунальними службами було прийнято рішення підняти бордюри, щоб перешкодити проїзду транспорту на тротуар і розширити клумби з зеленими насадженнями", - написав Філатов.
Мер міста повідомив, що коли комунальники почали виконувати свою роботу, група спортсменів на чолі з депутатом міської ради Русланом Красновим на них напали з погрозами.
"В результаті, УВАГА (!), група спорстменов на чолі з ДЕПУТАТОМ (!!) міської ради Русланом Красновим, сином іншого депутата міськради і кандидатом в депутати до Верховної Ради (!!!) Загіда Краснова, погрожуючи фізичною розправою бейсбольними битами, напала на комунальників і журналістів. Останні ретирувалися з місця подій і знімали здалеку як тітушки вантажать біти в чорні джипи", - зазначив політик.


Раніше повідомлялося, що в Дніпрі депутат від Опозиційного блоку Олександр Заманський і його дружина напали на жінку, яка зробила їм зауваження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?