Справа екс-регіонала Єфремова: з'явилися нові подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа екс-регіонала Єфремова: з'явилися нові подробиці

Справа екс-регіонала Єфремова: з'явилися нові подробиці
Джерело:  РБК Україна

У  справі колишнього депутата від Партії регіонів Олександра Єфремова буде допитаний один із затриманих колишніх бійців батальйону "Торнадо" Микола Цукур.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.
"Йому (Миколі Цукуру, - ред.) запропонували дати свідчення. Він каже, що давав свідчення, а вони знову хочуть. Цукур раніше давав свідчення з цього приводу (проти Єфремова, - ред.). Я так думаю, що він буде давати ще раз ці свідчення, але це йому вирішувати", - розповів адвокат Цукура Володимир Якимов.
За його словами, слідчі у справі Єфремова вже зв'язувалися з екс-бійцем батальйону "Торнадо".
"Слідчі, які вестимуть ту справу, повинні будуть отримати дозвіл, приїхати в СІЗО і допитати його там або замовити доставку", - зазначив адвокат.
Адвокат Єфремова Олександр Мельников в свою чергу повідомив, що він про це нічого не знає, а слухання у справі екс-регіонала продовжиться 27 липня.
Нагадаємо, раніше екс-нардеп Володимир Ландик розповів ONLINE.UA, що одним з організаторів сепаратистського руху в Луганській області був Олександр Єфремов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?