Розстріли на Майдані: в ГПУ розповіли, що прояснилося в справі
Категорія
Україна
Дата публікації

Розстріли на Майдані: в ГПУ розповіли, що прояснилося в справі

Розстріли на Майдані: в ГПУ розповіли, що прояснилося в справі
Джерело:  news.liga.net

Святошинський районний суд закінчив експертизу у справі п'ятьох екс-беркутівців про розстріл учасників протестних акцій під час Євромайдану.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Лігу".
За словами представника ГПУ, експертиза куль і їх фрагментів, вилучених з тіл загиблих і поранених учасників протестів на Майдані, підтверджує причетність обвинувачених беркутівців до злочину.
"Останньою експертизою вдалося встановити конкретні автомати, закріплені за спецпідрозділом (спецроти київського Беркута - ONLINE.UA), з яких були вбиті і поранені протестуючі. Експертизою встановлено факт вбивств з конкретних автоматів, закріплених за конкретними співробітниками", - заявив журналістам у перерві судового засідання прокурор ГПУ Олексій Донський.
Після перерви суд продовжить вивчення доказів сторони обвинувачення у справі екс-беркутівців Павла Аброськіна, Сергія Зінченка, Олександра Маринченка, Сергія Тамтури і Олега Янишевського.
Раніше повідомлялося, що ГПУ затримала чотирьох колишніх співробітників "Беркута", підозрюваних у розстрілі учасників протесту на Майдані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?