Спецслужби Путіна серйозно взялися за "Ехо Москви"
Категорія
Світ
Дата публікації

Спецслужби Путіна серйозно взялися за "Ехо Москви"

Спецслужби Путіна серйозно взялися за "Ехо Москви"

Федеральна служба безпеки Росії провела обшуки і виїмку документів в редакції "Ехо Москви" нібито в рамках розслідування кримінальної справи за фактом публікації на сайті статті, що містить заклики до порушення територіальної цілісності РФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський "Інтерфакс".
"Слідчим управлінням ФСБ Росії за ознаками злочинів, передбачених статтями 280.1 і 282 КК РФ, розслідується кримінальна справа за фактом публікації на сайті" Ехо Москви "статті, що містить заклики до здійснення діяльності, спрямованої на порушення територіальної цілісності Російської Федерації і вчинення дій, спрямованих на збудження ненависті або ворожнечі за ознакою національної приналежності", - розповіли журналістам у ФСБ.
Також повідомляється, що у вівторок, 5 липня, в рамках розслідування "за активного сприяння співробітників радіостанції проведена виїмка електронного поштового листування редакції "Ехо Москви" з можливим автором публікації". Правоохоронців цікавить листування головного редактора сайту з відомим політологом Андрієм Піонтковським.
Головний редактор радіостанції Олексій Венедиктов також повідомив в своєму Twitter, що на допит буде викликаний головний редактор сайту.


Раніше повідомлялося, що в Борисполі затримали харківського блогера Андрія Бородавку, ппідозрюваного в посяганні на територіальну цілісність України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?