Ролик із російським клоном ДіКапріо підірвав мережу: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ролик із російським клоном ДіКапріо підірвав мережу: опубліковано відео

Ролик із російським клоном ДіКапріо підірвав мережу: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Мережу підірвало відео, де Роман Бурцев, відомий як російський двійник Леонардо ДіКапріо, загруз у світі підробок.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал TopFunVideo.
У ролику герой Бурцева водить несправжню BMW, розмовляє по копії iPhone, носить підроблену майку Brioni і костюм Abibas, а його дівчина фарбує лаком фейкові «лабутени». І сам Роман, за сюжетом, теж є "підробкою".


У мережі посміялися з російського клону і запропонували дати йому Оскара:


"Знову Оскара давати?", - пишуть інтернет-користувачі.
Інші просто посміялися над роликом:
"Хто це придумав? Він геній", "вахахаха ... охоронець торгонув обличчям))) далеко піде)", - прокоментували передплатники.
Нагадаємо, Роман Бурцев відомий своєю схожістю з голлівудським актором Леонардо ДіКапріо. Йому 33 роки, живе в підмосковному Подольську. Як і його "екранний брат» не одружений - перебуває в активному пошуку. До несподіваної світової слави не готовий, швидше здивований, ніж втішений.
Як повідомляв ONLINE.UA, розробниками була створена браузерна міні-гра Leo's Red Carpet Rampage, де цифровий Леонардо ДіКапріо ганяється за Оскаром.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?