Скандал: главу української радіостанції викрили в любові до "русского міра"
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал: главу української радіостанції викрили в любові до "русского міра"

Скандал: главу української радіостанції викрили в любові до "русского міра"
Джерело:  Детектор медіа

Колектив радіостанції "Вести" просить звільнити з посади шеф-редактора станції Ірину Гаврилову через її проросійські погляди і висловлювання, які ведуть до репутаційних втрат для редакції і її співробітників.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Детектор Медіа.
Лист з проханням про звільнення Гаврилової підписали понад тридцять чоловік, серед яких і ті, хто наразі відсутній в редакції по роботі або перебуває у відпустці.
Нещодавно на «Радио Вести» змінилося керівництво: генеральним продюсером став Віталій Докаленко, а посаду шеф-редактора зайняла Ірина Гаврилова. Раніше вона негативно висловлювалася про Майдан, воїнів АТО, ЛГБТ-спільноту. 4 липня став першим робочим днем ​​Гаврилової на радіостанції.
Поки керівництво радіостанції на звернення колективу не відреагувало.
Варто відзначити, що висловлювання Гаврилової стали приводом для обговорення в мережі. Журналіст Айдер Муждабаев в Facebook написав:
"Здається, майже за тридцять років в журналістиці я навчився вже нічому не дивуватися. Але деколи буває бачиш таке, що розумієш: ні. Я б ніколи не повірив, що це пише редактор новин української радіостанції. Так, чесно кажучи, навіть з вуст співробітника російської радіостанції таке важко собі уявити. Не знав би точно - не повірив би. Сюр".
Відомий блогер Олександр Михельсон звернувся до Гаврилової через свій Facebook:
"Ірина Гаврилова, а тебе правда призначили шеф-редактором радіо "Вести"? А то я тут хочу виступити на захист цього радіо. Багато хто називав його проросійським - але, думаю, вони просто не знають життя. А ось коли шеф-редактором радіо з базою в Києві стає людина, яка лайкає повідомлення про те, що Василь Сліпак загинув, тому що "туди і дорога" - це, я розумію, БУДЕ радіо. Ні?".
Варто відзначити, що це не перший випадок, коли відомі кияни опиняються прихильниками "русского міра".
Нагадаємо, раніше стало відомо, що актор київського Національного академічного театру російської драми імені Лесі Українки Леонід Титов підтримує бойовиків ДНР і Росію в своїй соцмережі.
Також повідомлялося про актрису того же театра Ольгу Когут, яка, як виявилося, підтримує сепаратистів.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?