П'яний мер Миколаєва осоромився і покаявся в цьому: опубліковані відео
Категорія
Україна
Дата публікації

П'яний мер Миколаєва осоромився і покаявся в цьому: опубліковані відео

П'яний мер Миколаєва осоромився і покаявся в цьому: опубліковані відео
Джерело:  online.ua

Мер Миколаєва Олександр Сенкевич вибачився за те, що під час зустрічі з жителями одного з будинків з приводу створення ОСББ увечері 4 липня він перебував в стані алкогольного сп'яніння.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
"На цю зустріч, яка була запланована після роботи, я прийшов не в дуже хорошому стані. Поясню в якому. Після сесії у одного з голів фракцій був день народження, після робочого дня він запросив зайти привітати його. Відверто кажу, ми в честь дня народження випили", - сказав Сенкевич.
Крім того, міський голова Миколаєва зізнався, що забув про зустріч.
"Я випив три чарки коньяку з ним, вже після роботи, забувши про те, що у мене ще після роботи на шосту годину вечора призначена зустріч. А потім, коли мені асистент сказала, що мені треба бути вже через 15 хвилин на зустрічі, я вже зрозумів, що ситуація, скажімо так ... і все одно поїхав. І ви знаєте, що мені, чесно кажучи, було дуже соромно, бо не їв цілий день, тому що сесія була цілий день", - зазначив він.
Сенкевич вибачився, визнавши, що як мер міста не мав права з'являтися в такому стані на людях.
"Я поводився адекватно, все було нормально. Але якщо вони помітили, що міський голова, можливо, був підпилий, я хочу сказати - так, дійсно, після роботи була така річ. І хочу вибачитися", - додав він.


Варто відзначити, що в мережі з'явилося відео, яке висміює поведінку Сенкевича під час зустрічі з жителями міста.


Раніше повідомлялося, що в Київській області авто п'яного начальника відділу вантажоперевезень "Укрзалізниці" Івана Федорка зіткнулося з автомобілем журналіста Макса Левіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?