Порошенко роздав нагороди військовим: серед тих, хто відзначився, глава Генштабу
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко роздав нагороди військовим: серед тих, хто відзначився, глава Генштабу

Порошенко роздав нагороди військовим: серед тих, хто відзначився, глава Генштабу
Джерело:  president.gov.ua

Президент Петро Порошенко під час урочистих заходів з нагоди другої річниці визволення Слов'янська і Краматорська вручив нагороди військовослужбовцям ЗСУ і Нацгвардії, а також нагородив орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня начальника Генштабу Віктора Муженка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента.
"Президент Петро Порошенко під час урочистих заходів з нагоди другої річниці визволення Слов'янська і Краматорська вручив ордени та медалі 26 військовим Збройних Сил та Національної гвардії за мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі" - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що нагороджені військовослужбовці неодноразово брали участь в боях з проросійськими бойовиками, виявляючи при цьому особисту силу волі, вірність військовій присязі, відповідальність і рішучість.
Порошенко також вручив ордени "За мужність" ІІІ ступеня ще 10-м військовослужбовцям ЗСУ і Нацгвардії. Ще 5 військовослужбовців отримали медалі "За військову службу Україні" та "Захиснику вітчизни".
Раніше повідомлялося, що президент Петро Порошенко підписав документ "Предмети уніформи і знаки відмінності Збройних сил України", згідно з яким з погонів військових зникнуть радянські зірки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?