Главу фракції Порошенко побачили з одіозним екс-регіоналом: з'явилося фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Главу фракції Порошенко побачили з одіозним екс-регіоналом: з'явилося фото

Главу фракції Порошенко побачили з одіозним екс-регіоналом: з'явилося фото

У вівторок, 5 липня, біля будівлі Верховної Ради главу фракції "Блок Петра Порошенка" Ігоря Гриньова помітили з  екс-главою адміністрації Віктора Януковича і колишнім членом "Партії регіонів" Сергієм Левочкіним.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Сергія Іванова.
"Поки ми з вами бурхливо коментуємо парламентське подання про кентавра-олімпійців Онищенко, прагматики Гриньов і Льовочкін не втрачають час. Подивіться, як доброзичливо і приязно вони щось обговорюють просто під Верховною Радою. Уже навіть не ховаючись", - написав він.
Журналіст звернув увагу на те, що нардеп від "Опозиційного блоку", який практично не буває на засіданнях парламенту, приїхав в Раду 5 липня.
"Цікаво, що змусило Сергія Вельзевуловіча, який прогуляв десь 90% засідань, особисто приїхати на роботу сьогодні? Обриси майбутньої коаліції стають все більш зрозумілими", - додав Іванов.
Раніше повідомлялося, що  депутати Верховної Ради 5 липня провели найкоротше вечірнє засідання парламенту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?