Нова українська форма: у Порошенко виклали картинки і сумний коментар
Категорія
Україна
Дата публікації

Нова українська форма: у Порошенко виклали картинки і сумний коментар

Нова українська форма: у Порошенко виклали картинки і сумний коментар

Позаштатний радник президента Петра Порошенка Юрій Бірюков поділився фотографіями нової форми військовослужбовців Збройних сил України, зазначивши, що держава поки не може забезпечити нею всю армію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Бірюкова.
"Так, у мене ще 100500 картинок, що описують майбутній зовнішній вигляд нашої армії. Так, тієї, яка стоїть між мирним життям і Мордором. Яка риє окопи, буцається з перевірками тилових щурів, канючить у волонтерів нерозмитнений пикапчик і не скиглить. Залізні хлопці. Та сама армія, якій країна не давала грошей на закупівлю парадної та повсякденної форми вже багато років. Крайній раз - 3000 комплектів для випускників в 2012 году. І до цього теж, 3-4 тисячі комплектів на рік. А решта...", - написав він.
Радник президента висловив надію, що держава років через 5-10 виділить гроші на нову форму для військовослужбовців.
"Сьогодні мій стакан наполовину порожній. Хоча... Може і повністю. А форма... Форма красива, так. Років через 5-10 на неї може і грошей дадуть", - додав Бірюков.
Раніше повідомлялося, що президент  Петро Порошенко підписав документ "Предмети уніформи і знаки відмінності Збройних сил України", згідно з яким з погонів військових зникнуть радянські зірки.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?