Колишній український в'язень Путіна отримав квартиру в Києві: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Колишній український в'язень Путіна отримав квартиру в Києві: з'явилися фото

Колишній український в'язень Путіна отримав квартиру в Києві: з'явилися фото

Колишній політв'язень в російській в'язниці, кримчанин Геннадій Афанасьєв

, який був обміняний Україною на одеських сепаратистів, отримав від тимчасово виконуючого обов'язки керівника Державного управління справами Сергія Борзова ключі від квартири в Києві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Афанасьєва.


"Російська Федерація вкрала мою землю, мої море і гори, мій будинок... і мою свободу... Сьогодні, завдяки Українському народові, Українській владі і світовій спільноті я - вільний. Але, на жаль, повернення в рідне місто, рідний дім - неможливе... Мої прагнення і моя громадська діяльність вимагає присутності в Києві. Минулого тижня зустрічався з керівником ДУС Сергієм Борзовим, який пообіцяв вирішити проблему. І ось сьогодні отримав ключі від квартири, в якій я буду жити і сподіваюся, що це місце стане моїм будинком на довгі роки", - написав кримчанин.


Колишній політв'язень запросив до себе в гості в нову квартиру на каву.


"Вважаю що такі дії влади дарують надію іншим кримчанам на нове життя і працю, коли вони незабаром повернуться з полону! Новосілля відсвяткуємо, як тільки освоїмось, тому запрошую в гості до себе на каву!", - додав Афанасьєв.


Раніше

Геннадій Афанасьєв докладно розповів, як його катували в російській в'язниці

.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?