Порошенко та донбаські бабусі: з'явилося нове відео зі святкового Слов'янська
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко та донбаські бабусі: з'явилося нове відео зі святкового Слов'янська

Порошенко та донбаські бабусі: з'явилося нове відео зі святкового Слов'янська
Джерело:  Новини Донбасу

У мережі з'явилося відео з президентом Петром Порошенко, який відвідав 5 липня Слов'янськ, який разом з Краматорськом відзначає другу річницю визволення від бойовиків ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новини Донбасу.
"Від щирого серця вітаю вас з другою річницею визволення Слов'янська і Краматорська від російсько-терористичний військ. Вітаю жителів цих двох міст і весь Донбас, і наші Збройні сили, і всю нашу улюблену Україну", - заявив Порошенко.
Після привітання президент пройшовся повз натовп, де поспілкувався з пенсіонерами і молодими жителями Слов'янська. Він пообіцяв їм, що відновлення об'єктів інфраструктури на непідконтрольних територіях, пошкоджених в результаті бойових дій, почнеться після повернення цих територій під суверенітет України.


Раніше повідомлялося, що  Петро Порошенко під час урочистих заходів з нагоди другої річниці визволення Слов'янська і Краматорська вручив нагороди військовослужбовцям ЗСУ і Нацгвардії, а також нагородив орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня начальника Генштабу Віктора Муженко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?