Скандал з любителькою "русского миру" в Києві: стало відомо про важливе рішення
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал з любителькою "русского миру" в Києві: стало відомо про важливе рішення

Скандал з любителькою "русского миру" в Києві: стало відомо про важливе рішення
Джерело:  online.ua

Медіахолдинг "Вести-Україна" прийняв рішення про  звільнення шеф-редактора "Радіо Вести" Ірини Гаврилової на наступний день після її призначення на посаду в зв'язку з публічними висловлюваннями Гаврилової про симпатії до так званого «руського миру».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook «Радіо Вести».


«Радіо Вести припиняє співпрацю з Іриною Гаврилової. У зв'язку зі зверненням колективу Радіо Вести до керівництва Медіа Холдингу Вести Україна з листом, в якому акцентувалася увага на репутаційних ризиках, викликаних публічними висловлюваннями Ірини Гаврилової на особистій сторінці в соціальній мережі, прийнято рішення припинити з нею співпрацю», - сказано в повідомленні.


«Радіо Вести підкреслює, що думка окремих журналістів і співробітників може не збігатися з думкою редакції. У своїй роботі колектив радіостанції керується принципами журналістських стандартів, об'єктивної різнобічної подачею інформації і освітленням декількох точок зору», - також наголошують на радіостанції.


Нагадаємо, колектив радіостанції "Радіо Вести" просив звільнити з посади шеф-редактора станції Ірину Гаврилову через її проросійські погляди і висловлювання.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  актор київського Національного академічного театру російської драми імені Лесі Українки Леонід Тітов підтримує бойовиків ДНР і Росію в своїй соцмережі.


Також повідомлялося про  актрису того ж театру Ольгу Когут, яка, як виявилося, підтримує сепаратистів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?