В Абхазії пройшов масовий мітинг з коктейлями «Молотова»: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Абхазії пройшов масовий мітинг з коктейлями «Молотова»: з'явилися фото і відео

В Абхазії пройшов масовий мітинг з коктейлями «Молотова»: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У невизнаній Абхазії  в Сухумі пройшов масовий мітинг з вимогою відставки міністра внутрішніх справ республіки Леоніда Дзапшба.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sputnik-Абхазія.


Протестуючі вимагали від президента Абхазії Рауля Хаджимба відправити у відставку міністра внутрішніх справ Леоніда Дзапшба за погіршення криміногенної ситуації в країні і перешкоджання вільному волевиявленню співробітників МВС на референдумі.


Мітинг тривав більше 10 годин, опозиція Абхазії прорвала ворота біля будівлі МВС в Сухумі, в хід йшли коктейлі «Молотова».


При цьому мітинг завершився після оприлюднення указу президента самопроголошеної республіки про відсторонення опального міністра Леоніда Дзапшба.


"Після того, як віце-президент Абхазії Віталій Габніа зачитав указ президента Абхазії про відсторонення Леоніда Дзапшба від займаної посади, учасники мітингу біля будівлі МВС почали розходитися. Мітинг опозиції біля будівлі міністерства внутрішніх справ Абхазії переріс в масові безлади і тривав більше 10 годин", - повідомили журналісти з місця подій.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в невизнаній Абхазії відмовилися від проведення референдуму про приєднання до Росії.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?