Просування ЗСУ на Донбасі: військовий експерт оцінив ситуацію
Категорія
Україна
Дата публікації

Просування ЗСУ на Донбасі: військовий експерт оцінив ситуацію

Просування ЗСУ на Донбасі: військовий експерт оцінив ситуацію
Джерело:  online.ua

Військовий експерт, координатор групи "Інформаційний спротив" Костянтин Машовець  прояснив ситуацію з просуванням українських військ в зоні антитерористичної операції на Донбасі.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Відповідаючи на питання журналіста про те, що відбувалося в Дебальцевому і у Вуглегірську минулого тижня, коли багато ЗМІ повідомили про просування української армії, Машовець відповів: «Нічого особливого. Відбили атаку супротивника, перейшли в контратаку, вибили ворога з їх опорника, а потім повернулися на свої позиції».


«Правда, що ЗСУ потроху просуваються вперед в "сірій зоні"?, - запитав кореспондент. «Ні, якщо є якісь рухи - то на невеликі відстані. Це російська сторона утримує Дебальцеве, Докучаєвськ, які, за Мінськими домовленостями, повинні бути підконтрольні української влади. Комінтернове вони теж захопили», - вважає Машовець.


Більше  читайте в інтерв'ю ONLINE.UA: Війна в Україні була б на порядок жорсткіше, але на Росію тиснуть - Костянтин Машовець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?