Маячня собача: Савченко роз'яснила, чи хоче зайняти місце Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Маячня собача: Савченко роз'яснила, чи хоче зайняти місце Порошенка

Маячня собача: Савченко роз'яснила, чи хоче зайняти місце Порошенка
Джерело:  online.ua

Народний депутат від парламентської фракції «Батьківщина» Надія Савченко  прокоментувала свої заяви про можливість зайняти крісло президента України і міністра оборони.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Савченко «Новой газете».


Відповідаючи на репліку журналіста про її заяви з приводу наміру стати главою Міноборони України, Савченко сказала: «Як мене дістала ця маячня собача!».


«Я сказала, що якщо треба буде, то я готова. Але це не означає, що хочу. Я говорила, що у нас багато капітанів знають краще генералів, як має працювати міністерство оборони. А чим далі (за званням - Ред.), тим менше совісті. Я не боюся роботи, але це не означає, що я вже біжу займати посади. То мене в президенти міряли, а зараз опустили до міністра оборони! Що ж так слабо?», - заявила Савченко.


«Ви ось скажіть, ви можете бути редактором?», - продовжила народний депутат. «Не дуже хочу», - відповів журналіст. «Але відчуваєте в собі сили?», - далі запитала Савченко. «Ну, можливо», - відповів кореспондент «Нової газети» Павло Канигін. «Ну, ось тепер я буду говорити, що ви мітите в крісло головного редактора «Нової газети»! Ви зрозумійте, не хочу я ні в міністри, ні в президенти. Бажання немає, але я можу. І якщо скаже народ, то я як солдат, який повинен виконати наказ, піду, і сили у мене є», - резюмувала Савченко.


«Але розбиратися з проблемами в цих теках простіше, якщо ти президент, погодьтеся?", - наполягав журналіст.


«Коли станете редактором, ви зрозумієте, що не простіше. Кожна ступінь влади накладає відповідальність. А у мене є тільки одне бажання - щоб в Україні стало краще. Якщо я зможу зробити це, не будучи прем'єром або президентом, то навіть краще», - пояснила Савченко.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Надія Савченко також заявляла про те, що з ватажками бойовиків так званих ДНР і ЛНР можна вести прямі неофіційні переговори, і вона готова, "ризикуючи своїм життям", їхати і говорити з людьми на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?