Савченко підказала спосіб прибрати Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко підказала спосіб прибрати Путіна

Савченко підказала спосіб прибрати Путіна
Джерело:  online.ua

Народний депутат від парламентської фракції «Батьківщина» Надія Савченко

заявила про те, що стосовно президента Росії Володимира Путіна необхідно було ще на початку війни на Донбасі застосувати жорсткі персональні фінансові санкції з боку Заходу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Савченко «

Новой газете

».


Відповідаючи на питання журналіста, чи підтримує Савченко санкції щодо Росії, народний депутат відповіла: «І так, і ні. Це нормальна людська позиція. Є один відсоток населення, який бореться з системою терору в Росії, ось їх мені шкода найбільше, вони страждають».


«Деякі люди, які публічно підтримували мене, сіли в Росії у в'язниці. А є мовчазна більшість, але мені навіть їх шкода за те, що вони таке бидло. Але якщо відключити співчуття, то я скажу, що санкції повинні працювати. Економічно тиснути на режим і плюс до цього ще й персонально на тих, хто робить погано і своєму російському народу, і народу України», - продовжила Савченко.


«Але треба розуміти, що якщо Росія чогось навчатиметься, то її треба заохочувати. Якщо ведмедик піддається дресируванню, йому дають шматок цукру. Санкції ж не можуть бути вічними, навіть холодна війна закінчилася після 50 років. Скажу також, що з усіх санкцій найефективніші ті, що б'ють персонально. Башар Асад (президент Сирії - Ред.), наприклад, залишається нев'їзним до більшості країн. Але чому ці заходи не застосовуються до Путіна, який діє тими ж методами, що і Асад? Чому не рубанули одразу SWIFT? Чому не відключили рахунки?», - міркує народний депутат.


«Це треба було зробити одразу (на початку війни - Ред.)! Це накрило б всю країну, і у вас моментально б не було президента Путіна, а була би інша нормальна людина, якій SWIFT тут же включили б назад!», - резюмувала Савченко.


Як повідомляв ONLINE.UA,

Надія Савченко також заявляла про те, що з ватажками бойовиків так званих ДНР і ЛНР можна вести прямі неофіційні переговори, і вона готова, "ризикуючи своїм життям", їхати і говорити з людьми на Донбасі

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?