Після Путіна: в Україні відповіли на пропозицію росіян про дружбу
Категорія
Україна
Дата публікації

Після Путіна: в Україні відповіли на пропозицію росіян про дружбу

Після Путіна: в Україні відповіли на пропозицію росіян про дружбу
Джерело:  online.ua

Росіяни перейшли до тієї стадії відносин з українцями, коли першим хочеться обговорити ситуацію і примиритися, а другим це не потрібно, вважає відомий блогер Горький Лук.
Про це він розповів в відеоблозі ONLINE.UA.
"Сьогодні проводив розбір пошти... Знаєте, вже минув той час, коли мені засилали в пошту виключно прокляття. Цей час минув, як і передбачалося. Прийшов час, коли стало зрозуміло, що "хохли не здохнуть", настала друга стадія - це час раків з людськими очима: "ми ж брати, ми ж один народ". Але теж якось не дуже спрацювало, чомусь, я не знаю, злі ми такі. І настала третя стадія - "давайте поговоримо", "давайте сядемо і все обговоримо", імовірно - "поділимо провину навпіл", - зазначив блогер.
За словами Горького Лука, йому часто пишуть жінки, при цьому основним їх аргументом є той факт, що Володимир Путін - не вічний, а значить, треба думати про майбутнє народів.
"Пишуть, як не дивно, частіше жінки. Або персонажі, які себе називають жінками - я не знаю, може, там взагалі говорять собачки. Отримав я листа такого плану, що давайте "все обговоримо". Врешті-решт, давайте не циклитися на персоні Путіна. Ну, припустимо, його не стане. Він не вічний, але ми ж не можемо весь час жити на багнетах. І, врешті-решт, ми ж брати. Не в тому сенсі, в хорошому, що ми ж брати - у нас же спільна історія, подібні мови, спільні перемоги, загальні поразки... І, врешті-решт, чим для вас був би поганий союз з Росією? Ми багаті, у нас багато ресурсів, у нас порядок в країні", - описав блогер типову розмову з росіянами.
При цьому Горький Лук вважає, що менталітети росіян і українців - несумісні.
"Мені здаються принципово непримиренними менталітети громади і хуторянські. Навіть при всіх нібито матеріальних вигодах - це все одно, що змішувати пісок і воду. Ні, спроба пришити щось здорове до чогось хворого закінчиться не тим, що хворий одужає, а тим, що здоровий захворіє. Отже, дорога моя кореспондентка, ти можеш думати, а ми вже подумали і визначилися", - підкреслив Горький Лук.



Повний текст блогу читайте на ONLINE.UA: Украинцы и россияне не помирятся, даже когда Путина не станет.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?