Після блокування Ради нардепи вирішили не працювати: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Після блокування Ради нардепи вирішили не працювати: з'явилося відео

Після блокування Ради нардепи вирішили не працювати: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народні депутати Радикальної партії і "Батьківщини" знову заблокували президію і трибуну Верховної Ради, щоб привернути увагу до питання про зниження тарифів на комунальні послуги.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112-Україна.
"Закликаємо приєднуватися всіх наших партнерів по демократичній опозиції для того, щоб якомога швидше вирішити питання - радикальне зниження цін на газ і на тарифи...", - сказав депутат від Радикальної партії Дмитро Лінько з залу засідань.



Депутат від "Батьківщини" Іван Крулько в свою чергу заявив, що його фракція відправить представника в робочу групу по ціні на газ, але не припинить блокувати трибуну парламенту.
"Ініціатива була прем'єр-міністра. Очевидно, що він скличе таку ініціативу. "Батьківщина" обов'язково направить своїх представників в цю робочу групу, але це не призведе до того, що ми припинимо блокувати трибуну і вимагати прийняття законів. Закони - це першочергове, їх треба приймати і рухатися далі", - сказав він в ефірі телеканалу.
Як повідомляє Twitter Української правди, Рада закінчила працювати сьогодні, навіть не почавши роботу. Роботу депутати продовжать в комітетах.



Нагадаємо, 5 липня депутати від фракції "Батьківщина" і представники від Радикальної партії заблокували трибуну Верховної Ради, вимагаючи знизити тарифи і розслідувати офшорну корупцію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?