У полку "Дніпро-1" знайшли рекордну кількість зброї з АТО: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У полку "Дніпро-1" знайшли рекордну кількість зброї з АТО: з'явилися фото

У полку "Дніпро-1" знайшли рекордну кількість зброї з АТО: з'явилися фото
Джерело:  ГПУ

Генеральна прокуратура спільно зі Службою безпеки України виявили в місці дислокації полку "Дніпро-1" рекордну кількість зброї, що незаконно зберігається, боєприпасів і вибухових речовин, викрадених і вивезених із зони АТО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГПУ.
"Вранці 06.07.2016 розпочато спецоперацію з вилучення зброї, що незаконно зберігається, і боєприпасів, викрадених і вивезених із зони проведення АТО. Проведеними слідчими (розшуковими) заходами за місцем дислокації полку патрульної служби поліції особливого призначення «Дніпро-1» ГУ ПП в Дніпропетровській області виявлено рекордну кількість зброї, боєприпасів і вибухових речовин, які викрадені, вивезені із зони АТО як вже списане військове майно, що використовувалося під час зіткнень з бойовиками терористичних організацій ЛНР і ДНР", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що спецоперація триває, проводиться комплекс передбачених законом заходів з метою подальшого вилучення зброї та боєприпасів, а також встановлення кола осіб, причетних до організації їх незаконного зберігання.
Раніше повідомлялося, що під час обшуків у затриманих, причетних до нелегального видобутку бурштину в Рівненській області, виявили понад $160 тисяч, чорну бухгалтерію, різні прикраси, колекцію дорогих годинників, автомобіль і кілька одиниць зброї з патронами до неї.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?