Його клинить: Аваков відверто розповів про відносини з Кернесом
Категорія
Політика
Дата публікації

Його клинить: Аваков відверто розповів про відносини з Кернесом

Його клинить: Аваков відверто розповів про відносини з Кернесом

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що дружив з мером Харкова Геннадієм Кернесом 12 років, проте тепер Кернес на нього в образі і намагається йому помститися.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Авакова "Українській правді".
"З ним важко дружити. Кернес і раніше був специфічний, а зараз ще більше - трагедія його підкосила... У нас були постійні конфлікти. Причина - світоглядні розбіжності. Рано чи пізно це б заіскрило. Так і вийшло", - розповів міністр.
Аваков зазначив, що Кернес в кожному інтерв'ю раз по 20 згадує його ім'я, особливо після замаху на мера Харкова, до якого він вважає причетним главу МВС.
"У нього "блимають" версії, хто його замовив. То я, то Андрій Білецький, то якісь росіяни, то Євген Жилін, то Микола Черьомухін (заступник начальника Харківського УВС - ONLINE.UA)", - сказав Аваков.
Водночас міністр стверджує, що не мститься Кернесу. Навпаки, він його захищав.
"Помсти немає. Хотів би мститися, мстився б. По Харкову навесні 2014-го бігали банди "проросійських активістів", які вийшли з-під контролю ляльководів. Цим було все одно, хто за кого, їм би громити і розносити. Вони і губернатора хотіли винести, і Кернеса, і ми, хай простить Бог, захищали, щоб його з міськради не винесли - як Конституцію захищали. І захистили. Він живий-здоровий тоді був", - підкреслив Аваков.
Раніше проросійські бойовики заявили, що Кернес допомагав їм захопити Харків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?