На звільненому Донбасі знайшли мера-прихильника "Новоросії"
Категорія
Україна
Дата публікації

На звільненому Донбасі знайшли мера-прихильника "Новоросії"

На звільненому Донбасі знайшли мера-прихильника "Новоросії"
Джерело:  online.ua

У Торецьку Донецької області, де напередодні блокували проїжджу частину з метою не допустити проїзду техніки Збройних Сил України

, мер міста Володимир Слєпцов є відомим прихильником так званого «русского міра», при цьому він не втручався в блокаду сепаратистами техніки ЗСУ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook блогера під ніком «Лілія Українська».


«Знайомтеся! Слєпцов Володимир Микитович! Мер міста Торецька (колишній Дзержинськ) ось уже 18 років. Відомий сепаратист і прихильник русского міра. Сьогодні вночі (в ніч на 5 липня - ред.), коли ватяне бидло блокувало українських військових - тихенько стояв осторонь і спостерігав», - написала блогер.



Володимир Слєпцов, фото: Facebook Лілії Української


«Усі пам'ятають, як мер закликав до референдуму. Саме за його мовчазної згоди в 2014 році знімали державний прапор і вивішували ганчірку Новоросії. Після звільнення Дзержинська втік до Криму і переховувався там від відповідальності. Не здивуюся, якщо виявиться, що вчорашній ватний шабаш організований саме цією людиною», - додала блогер.


«Ви з легкістю знайдете дані про нього на Миротворці! Якого біса ця людина очолює українське місто?», - пише Лілія Українська.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в Донецькій області в Торецьку група людей з числа раніше судимих ​​в стані алкогольного сп'яніння намагалася перешкодити пересуванню військової техніки

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?