У київському хостелі вбили приїжджого: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У київському хостелі вбили приїжджого: з'явилися фото і відео

У київському хостелі вбили приїжджого: з'явилися фото і відео

В одному з хостелів Києва був убитий 30-річний житель Полтавської області, який тимчасово проживав і підробляв в столиці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції в Києві.
"О четвертій годині ранку до Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що в хостелі на вулиці Великій Житомирській виявлений труп жителя Полтавської області, який тимчасово проживав і підробляв у столиці. На місце події виїхав наряд патрульної поліції і слідчо-оперативна група, які у час відпрацювання встановили, що потерпілий напередодні вживав алкогольні напої з жителями так званого гуртожитку", - йдеться в повідомленні.
Правоохоронці з'ясували, що після посиденьок полтавець попрямував до своєї кімнати, звідки майже одразу сусіди почули підозрілі звуки, схожі на бійку. Через деякий час хостел терміново покинув 37-річний уродженець Івано-Франківської області, який теж брав участь у застіллі. Коли мешканці увійшли в кімнату, то знайшли приїжджого чоловіка без ознак життя.


Відзначається, що причина смерті потерпілого буде встановлена ​​після висновків проведеної судово-медичної експертизи.
Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відомості про цю подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.
Зараз проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення місця перебування та затримання чоловіка, який може бути причетний до смерті потерпілого.


Раніше повідомлялося, що в ніч на 30 червня в Святошинському районі Києва був розстріляний чоловік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?