Від Гонтаревої йде заступник: з'явилися подробиці
Категорія
Економіка
Дата публікації

Від Гонтаревої йде заступник: з'явилися подробиці

Від Гонтаревої йде заступник: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

З 1 серпня 2016 року Владислав Рашкован завершує роботу на посаді заступника голови Національного банку України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацбанку.
За словами глави НБУ Валерії Гонтаревої, Рашкован взяв активну участь у реформуванні банківської системи і проведенні внутрішньої трансформації Національного банку в найвідповідальніший етап розвитку країни.
"Найскладніший етап реформування пройдено - ми заклали фундамент сучасного європейського центробанку, стабілізували банківську систему і перейшли від вирішення проблем минулого до повноцінного розвитку банківської системи. Процес реформ триває, вони вже стали незворотними. За цей час Національний банк став лідером реформ в державі, а Рашкован - справжнім агентом змін в перебудові фінансового сектора", - зазначила Гонтарева.
"Сподіваюся, що зможу бути корисним для команди Національного банку і надалі - ми будемо продовжувати співпрацювати як однодумці і генератори змін і реформ в країні", - прокоментував, у свою чергу, Рашкован.
У той же час на своїй сторінці в Facebook Рашкован поділився планами на майбутнє.
За його словами, він має намір спільно з генеральним директором групи терміналів ТІС (Одеська облоасть) Андрієм Ставніцером створити компанію SD Capital для залучення в Україну інвестицій великих іноземних компаній.
"Буду реалізовуватися далі і створювати додану вартість в реальному секторі економіки. Разом зі старими і надійними друзями Stavnitser Andrey & Philipp Grushko ми вирішили створити компанію SD Capital, яка стане партнером для великих іноземних компаній при інвестуванні в українську економіку. У компанії займатимусь тим, що вмію найкраще: стратегія, трансформація великих організацій, M & A в реальному і фінансовому секторі", - написав Рашкован.
Він також підкреслив, що в НБУ сформувалася сильна команда і подякував особисто Валерії Гонтаревій "за лідерство і наставництво".
Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо, що зарплатня голови Національного банку Валерії Гонтаревої становить 163 тисячі гривень на місяць, її заступники отримують 150 тисяч гривень на місяць.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?