Нові втрати в АТО: у Порошенка повідомили про загиблих і поранених
Категорія
Україна
Дата публікації

Нові втрати в АТО: у Порошенка повідомили про загиблих і поранених

Нові втрати в АТО: у Порошенка повідомили про загиблих і поранених
Джерело:  online.ua

За добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули двоє бійців української армії, ще десять військовослужбовців ЗСУ отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».
"За минулу добу в результаті бойових дій загинули двоє українських військових, ще 10 отримали поранення", - заявив 6 липня спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.
У той же час координатор групи "Інформаційний спротив"Дмитро Тимчук повідомив, що в зоні АТО на Донбасі відзначається нарощування сил і засобів бойовиків на приморському напрямку, а в Новоазовський район прибувають нові підрозділи регулярних військ РФ.
При цьому, за даними Тимчука, серед бойовиків спостерігається збільшення кількості дезертирів.
Як повідомляв ONLINE.UA, 5 липня стало відомо, що в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули троє українських військових, ще 13 бійців ЗСУ отримали поранення, при цьому бойовики зазнали ще більших втрат. 


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?