Сірий кардинал Путіна замовив на корпоратив відомих реперів
Категорія
Світ
Дата публікації

Сірий кардинал Путіна замовив на корпоратив відомих реперів

Сірий кардинал Путіна замовив на корпоратив відомих реперів
Джерело:  Нація

Михайло Єпіфанов, більш відомий як репер Шим з популярної групи «Каста», розповів про московський корпоратив на честь дня народження "хлопчика Владика", яким виявився помічник президента РФ Володимира Путіна Владислав Сурков.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Нація.
За словами репера, його колеги і він сам "не люблять корпоративчики", тому "ломлять за них цінник". Однак того разу їх «дуже щедро покликали на день народження хлопчика Владика» в центрі Москви. При цьому ніхто з музикантів не знав, що це за хлопчик. Не отримали вони і відповіді на своє питання до початку концерту.
В паузі ж між піснями ді-джей показав музикантам того самого хлопчика: «Ось, дивися, хлопчик Владик в центрі залу». Ним виявився нинішній помічник президента РФ Владислав Сурков.
"З того часу завжди дуже прискіпливо дізнаємося: скільки років хлопчикові, що за прізвище у Владика?", - сказав Шим.
Як відомо, на думку ЗМІ, Сурков ховається за псевдонімом Натана Дубовицького, автора роману «Околоноля» (дружину Суркова звуть Наталя Дубовицька). Також саме Сурков вважається організатором і ідейним натхненником молодіжних прокремлівських течій - від «Идущих вместе» до «Наших».
Крім того, Владислава Суркова називають "сірим кардиналом" президента РФ Володимира Путіна. Стверджується, що саме він курирує питання, пов'язані з Кримом і Донбасом.
Раніше повідомлялося, що колишній "голова Ради міністрів" так званої ДНР Олександр Бородай проговорився, що підтримував зв'язок з Владиславом Сурковим під час захоплення територій українського Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?