Бойовики ДНР уперше за багато днів застосували заборонену зброю
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР уперше за багато днів застосували заборонену зброю

Бойовики ДНР уперше за багато днів застосували заборонену зброю
Джерело:  УНН

Бойовики вперше за багато днів обстріляли позиції сил АТО за допомогою реактивної установки "Град-П", розповів спікер АТО Андрій Лисенко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
"На ділянці фронту Майорськ-Зайцеве спостерігається загострення. Противник як і раніше тримає важке озброєння в житлових кварталах на передовій, зокрема в південній частині Зайцевого і селищі шахти 6-7 (це Микитівський район Горлівки). Там, зокрема розгорнуті батареї мінометів калібром 82 і 120 міліметрів. Крім того, вчора вперше за багато днів окупанти застосували реактивні установки "Град-П" (також відомі як "Партизан"). Це сталося пізно ввечері під Майорськом, де ворог зробив два пуски реактивних снарядів", - сказав Лисенко.
Більш стабільною залишається ситуація на Світлодарській дузі в той час, як в Авдіївській промзоні і в районі ДАП тривають обстріли.
Загалом за минулу добу, за його словами, на донецькому напрямку відбулося 29 ворожих обстрілів, в тому числі 16 - з важкого озброєння.
Раніше повідомлялося, що на Донбасі загинули троє українських військових, ще 13 бійців ЗСУ отримали поранення, при цьому бойовики зазнали ще більших втрат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?