У Києві копи врятували півторарічного малюка: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві копи врятували півторарічного малюка: опубліковано фото

У Києві копи врятували півторарічного малюка: опубліковано фото

Київські патрульні врятували півторарічну дитину, яка закрилася в автомобілі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Патрульній поліції.
"Літня пара не встежила за своїм 1,5-річним онуком - дитина закрилася в їх Hyundai Tucson, причому ключі залишилися в салоні. Це сталося 5 липня, близько 12 години ранку, на вулиці Олени Теліги. Перелякане подружжя звернулося за допомогою до патрульної поліції", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що інспектори прибули на місце і подзвонили в аварійну службу, яка повідомила: час прибуття майстра складе не менше півгодини. Автомобіль стояв на сонці, а його вікна були закриті. Це могло серйозно зашкодити здоров'ю дитини.
"Зволікати не було коли - з дозволу заявників і беручи до уваги крайню необхідність, патрульні розбили вікно транспортного засобу. Вони швидко відкрили двері і дістали хлопчика", - відзначили в прес-службі.
На місце викликали швидку, яка оглянула врятованого і засвідчила, що з ним все в порядку. Про подію повідомили батькам дитини.
Раніше повідомлялося, що 5 липня в Шевченківському районі Києва п'яний лівієць намагався сховатися від патрульної поліції, спровокувавши погоню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?