Мессі дали тюремний термін: деталі гучного вироку
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі дали тюремний термін: деталі гучного вироку

Мессі дали тюремний термін: деталі гучного вироку
Джерело:  The Telegraph

Нападника іспанської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонеля Мессі

засудили до 21 місяця в'язниці за звинуваченням у податковому шахрайстві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Telegraph.


Як пише видання, суд в Барселоні визнав футболіста винним за трьома епізодами шахрайства. Аналогічний вирок отримав батько Мессі Хорхе. Їх звинуватили в несплаті 4,1 млн євро податків в 2007-2009 роках.


Прокурори заявили на суді, що для приховування доходів від продажу прав на зображення використовувалися офшори Белізу і Уругваю. Сам Ліонель Мессі заявив, що "нічого не знав" про свої фінансові справи, якими займався його батько.


Проте, відповідно до іспанського законодавства, тюремний термін тривалістю до двох років може бути умовним, а це означає, що Мессі і його батько навряд чи потраплять до в'язниці, зазначає The Telegraph.


Суд зобов'язав Мессі виплатити штраф у розмірі близько 2 млн євро, а також його батька заплатити 1,5 мільйона євро за фінансові злочини.


Раніше

Ліонель Мессі заявив про те, що має намір припинити виступати за збірну Аргентини

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?