Туреччина і теракти: експерт розповів, чи є небезпека для туристів
Категорія
Світ
Дата публікації

Туреччина і теракти: експерт розповів, чи є небезпека для туристів

Туреччина і теракти: експерт розповів, чи є небезпека для туристів
Джерело:  online.ua

Терористична атака на аеропорт імені Ататюрка в Стамбулі

не зробить серйозного впливу на потоки туристів, які відправляться відпочивати в Туреччину.


Таку думку висловив

директор Центру близькосхідних досліджень, експерт-сходознавець Ігор Семиволос

в інтерв'ю ONLINE.UA.


«Я думаю, переважно люди будуть продовжувати відпочивати (в Туреччині - Ред.), оскільки це не перший теракт, і ми бачимо, що потік туристів зменшився незначно», - вважає він.


На думку експерта, терористичні атаки «можливо, в деякій мірі стануть перешкодою для туристів із Західної Європи».


«А ось для туристів зі Східної Європи теракти не впливають на їх рішення їхати чи не їхати до Туреччини. Якщо говорити про безпеку на півдні, тобто, на узбережжі Середземного моря, то вона там більш ретельна», - підкреслив він.


Крім того, експерт додав, що, за даними статистики, «терактів саме в цій частині Туреччини, на середземноморському узбережжі, на порядки менше, ніж у двох найбільших містах Туреччини - Стамбулі і Анкарі - і територіях, на яких відбуваються збройні зіткнення між курдськими сепаратистами і турецькою армією».



Більше читайте в

інтерв'ю Ігоря Семиволоса на ONLINE.UA - Чи підривали спецслужби Путіна аеропорт в Стамбулі: експерт про Туреччину, ІДІЛ і теорії змови

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?