Винесено вирок провокаторам, які блокували військових в Торецьку
Категорія
Україна
Дата публікації

Винесено вирок провокаторам, які блокували військових в Торецьку

Національна поліція України
Винесено вирок провокаторам, які блокували військових в Торецьку

На Донбасі суд міста Торецька (колишнього Дзержинська) засудив двох  місцевих жителів, які намагалися заблокувати просування колони військового транспорту, до виправних та громадських робіт.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції в Донецькій області.
Як відомо, 4 липня група раніше судимих ​​чоловіків в стані алкогольного сп'яніння підбурювала людей до блокування колони військового транспорту. Після затримання призвідників з'ясувалося, що організаторами були місцеві жителі, а деякі з них вже потрапляли в поле зору поліції.
6 липня суд засудив одного з учасників виступу до 50 годин громадських робіт, а другий підсудний отримав один місяць виправних робіт з утриманням 20% заробітку.
Загалогм поліцейськими були затримані 8 осіб, які підбурювали людей до масових заворушень і виявили непокору співробітникам поліції.
Судовий розгляд триває.
Затримані звинувачуються за статтею «Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше блогер Лілія Українська розповіла, що мер Торецька Володимир Слєпцов є відомим прихильником "русского міра" і не втручався в блокаду сепаратистами техніки ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?