Приблизно 1,4 млн росіян вірять в перемогу збірної, яка вже вилетіла з Євро-2016
Категорія
Світ
Дата публікації

Приблизно 1,4 млн росіян вірять в перемогу збірної, яка вже вилетіла з Євро-2016

Приблизно 1,4 млн росіян вірять в перемогу збірної, яка вже вилетіла з Євро-2016
Джерело:  Левада-центр

Близько півтора мільйона росіян продовжують вірити в перемогу збірної Росії на Євро-2016, незважаючи на її виліт зі змагань на груповій стадії турніру.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на опитування, проведене «Левада-центром».
В ході соціологічного дослідження, яке проводилося 23-27 червня, 1% опитаних громадян Росії висловили впевненість у перемозі своїх футболістів на чемпіонаті у Франції.
При цьому збірна Росії після двох поразок і нічиєї, не зумівши подолати групову стадію, покинула турнір ще 20 червня.
Цікаво, що деякі опитані передбачили перемогу Нідерландам (які взагалі не пробилися у фінальну стадію турніру).
Відзначимо, населення Російської Федерації, за оцінками 2016 року, становить понад 140 мільйонів чоловік. Якщо екстраполювати дані соціологічного опитування на всю Росію, вийде, що в перемогу російської збірної вірить 1,4 млн громадян РФ.
Ще деяка частина опитаних висловила впевненість у перемозі Аргентини або Бразилії (які взагалі на іншому континенті - в Південній Америці, і не можуть брати участі в чемпіонаті Європи).
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше двоє футболістів збірної Росії вирушили в Монако відзначати виліт своєї команди з Євро-2016 і прогуляли за ніч чверть мільйона євро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?