Оприлюднено текст передсмертної записки колишньої дівчини Джима Керрі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оприлюднено текст передсмертної записки колишньої дівчини Джима Керрі

Оприлюднено текст передсмертної записки колишньої дівчини Джима Керрі
Джерело:  online.ua

У мережу потрапив текст передсмертної записки візажиста Катріони Уайт, екс-коханої голлівудського актора Джима Керрі, в якій йдеться про розставання пари.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.
Записка була знайдена одразу після смерті дівчини, однак оприлюднена тільки зараз.
Катріона писала, що вже три дні не може повірити, що Джима немає поруч. Вона каже, що могла б спробувати жити далі, пробувати склеїти розбите серце, але цього разу у неї немає ні сил, ні бажання.
"Я провела три дні на самоті, не вірячи тому, що тебе немає поруч. Я можу продовжити свій шлях і далі, з розбитим серцем, спробувати склеїти його осколки, але в цей раз мені не вистачає сили волі. Мені шкода, що тобі здавалося, що я не підтримаю тебе. Я намагалася віддати тобі кращу частину себе. Я нічого не знаю про поховання та такого роду речі. Ти - моя сім'я, я впевнена, що ти зробиш все правильно. Будь ласка, прости мене. Я просто не для цього світу", - йдеться в записці.
Нагадаємо, про  самогубство 28-річної Катріони Уайт стало відомо в кінці вересня минулого року.
Керрі і Уайт зустрічалися з 2012 року, потім в їх відносинах була пауза, але роман відновився в травні 2015 року.
Дівчина покінчила життя самогубством через п'ять днів після розставання з актором.
Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, Джим Керрі не тільки був присутній на похоронах, а й був одним з тих, хто ніс труну. Актор тримався спокійно, проте іноді мружився і витирав сльози.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?