Кобзон прокоментував інформацію про Онищенка, який рветься до Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Кобзон прокоментував інформацію про Онищенка, який рветься до Путіна

Кобзон прокоментував інформацію про Онищенка, який рветься до Путіна
Джерело:  ТСН

Депутат Держдуми Росії Йосип Кобзон не знайомий зі зниклим українським депутатом О лександром Онищенком і організовувати його зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним не збирається.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Як відповів Кобзон на телефонне запитання журналістів про те, чи зустрічався він з українським нардепом: "А хто це такий Олександр Онищенко?".
"Я його не знаю, і ні з ким не зустрічався. Такого не було, звичайно, це все неправда, як завжди", - додав він, коментуючи інформацію про спроби Онищенка через Кобзона домагатися зустрічі з Путіним.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилася інформація про те, нібито Онищенко через Кобзона намагається домогтися аудієнції в Адміністрації президента РФ.
Нагадаємо, 5 липня Верховна Рада зняла недоторканність з Олександра Онищенка, дозволила його притягнення до відповідальності і арешт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?