Стало відомо про потерпілого під час обшуку бази "Дніпра-1": з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо про потерпілого під час обшуку бази "Дніпра-1": з'явилося відео

Стало відомо про потерпілого під час обшуку бази "Дніпра-1": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Під час обшуку, який співробітники Генпрокуратури проводили в місці дислокації полку МВС "Дніпро-1" в Дніпропетровській області, постраждав черговий боєць, що не пропускав правоохоронців в розташування свого підрозділу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
За даними журналістів, «постраждав інспектор чергової частини».
«Справа в тому, що, коли з постановою на обшук приїхали представники Генпрокуратури, черговий, згідно з установленим порядком, відмовився їх пропускати, поки не повідомить керівництву. Йому цього не дали зробити співробітники «Альфи», - йдеться в повідомленні.
Крім того, за словами репортерів, спецназівці «виламали двері, застосували фізичне насильство».
У свою чергу, заступник командира «Дніпра-1» розповів журналістам, що потерпілий боєць потребує медичної допомоги, але співробітників санчастини до нього не пропускають.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ГПУ повідомили, що на місці базування «Дніпра-1» було знайдено рекордну кількість зброї, вивезеної із зони АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?