Іво Бобул розкритикував популярних українських музикантів: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Іво Бобул розкритикував популярних українських музикантів: опубліковано відео

Іво Бобул розкритикував популярних українських музикантів: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Народний артист України Іво Бобул, над "номером-музеєм" якого посміялися в мережі, взяв на себе роль критика і пройшовся по відомих українських колективах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube телеканалу ZIK.
В інтерв'ю українському телеканалу співак розповів про те, що не розуміє більшість українських виконавців. Зокрема, групу "Бумбокс", "Один в каное" і "ДахаБраха".
"У музиці повинна бути мелодія, вірші і хороше аранжування, мені шкода, що іноді просто знущаються над українською мовою... коли перекручують слова наші, я цього не розумію, це кітч або просто стьоб. Є така тенденція ламати українську мову. Чи це комусь так треба, чи це спеціально? Я почув "Бумбокс" - для мене незрозуміло. Двоє або один в каное там є, і ще там якась група з'явилася в таких вони високих шапках - «Браха Драха», - висловився співак.
Однак є виконавець, який отримав від нього схвалення - лідер "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук.
"У нас є одна людина, ми знаємо, це Вакарчук, це його стиль, а чому вже з'явилося вісім, дев'ять таких же? Копіювання навіщо? Є одна людина, досить. Ми знаємо, що він співає, є у нього хороші пісні. У мене в репертуарі є одна його пісня. У нього є своя манера, а навіщо робити ще кілька таких? Для мене це незрозуміло", - обурився Бобул.
Також артист розповів про свою популярність, порівнявши себе з легендарною групою ABBA.
"ABBA" як була популярна, так і є. Іво Бобул як був популярним, так і є", - додав співак.


Нагадаємо, український співак Іво Бобул відреагував на відео спортсмена Василя Вірастюка, в якому той іронізував над "номером-музеєм" Іво Бобула в готелі в Чернівцях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?