Red Hot Chili Peppers підірвали Київ концертом: з'явилися фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Red Hot Chili Peppers підірвали Київ концертом: з'явилися фото і відео

Red Hot Chili Peppers підірвали Київ концертом: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У середу, 6 липня,  легендарна американська рок-група Red Hot Chili Peppers  підірвала своїм виступом Київ, ставши хедлайнерами дводенного рок-фестивалю U-Park на НСК «Олімпійський».
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Це було друга поява американських музикантів в Україні. Свій виступ вони почали з однієї з найвідоміших своїх пісень "Can't stop", під яку, зокрема Володимир Кличко виходить на боксерський ринг. Під час виконання пісні шанувальники влаштували флешмоб, запустивши в небо повітряні кульки червоного кольору.
На третій пісні фанати влаштували Red Hot Chili Peppers "ілюмінацію" у вигляді українського прапора: одна фан-зона на полі включила телефони і сяяла жовтим кольором, а друга частина фан-зони і трибуни - синім.
Шанувальники діляться враженнями від виступу музикантів у соцмережах, викладаючи фото і відео з концерту. Так, президент Комітету ПАРЄ з культури, науки, освіти та медіа Володимир Ар'єв у Facebook написав:
"Концерт року! Не міг пропустити. Red Hot Chili Peppers фантастичні. Це - найкраще, що коли-небудь було на Олімпійському!"


Раніше повідомлялося, що  один із засновників рок-групи Red Hot Chili Peppers бас-гітарист Майкл Белзарі зіграв на народному українському інструменті - бандурі.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?