У Саакашвілі викрали броньоване авто - ЗМІ
Категорія
Україна
Дата публікації

У Саакашвілі викрали броньоване авто - ЗМІ

У Саакашвілі викрали броньоване авто - ЗМІ
Джерело:  Країна.ua

В ЗМІ повідомили, що 6 липня в Києві у  глави Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі  викрали броньований Toyota Land Cruiser вартістю близько 6 мільйонів гривень.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Страна.ua.
Джерело в Генпрокуратурі розповіло виданню, що дорогий позашляховик був викрадений організованим злочинним угрупованням злодія в законі на прізвисько Гуга - Серго Глонті, який зараз перебуває під вартою в Лук'янівському слідчому ізоляторі в очікуванні рішення суддів, яке має відбутися 7 липня в апеляційному суді Києва. У суді має вирішуватися питання про його екстрадицію з України.
За інформацією джерела, угон позашляховика був здійснений з метою "забезпечити лояльність грузинського клану в правоохоронних органах України" при розгляді апеляції Серго Глонті - Гуги, на засіданні суду. Якщо суд погодиться з доводами адвокатів, то злочинець не буде екстрадований і його відпустять на свободу, а джип буде повернуто власнику.
Серго Глонті - Гуга був затриманий співробітниками київської поліції 21 червня 2016 року по орієнтуванню угорської поліції. Його підозрюють в шахрайстві з метою незаконного отримання громадянства Угорщини. Лідер "тбіліської" спільноти злодіїв в законі отримав 40 діб арешту.
Нагадаємо, раніше  у заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Максима Нефьодова в Києві вкрали машину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?