Скандал з любителькою "руського миру" в Києві: з'явився відвертий коментар
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал з любителькою "руського миру" в Києві: з'явився відвертий коментар

Скандал з любителькою "руського миру" в Києві: з'явився відвертий коментар
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Олександр Михельсон зізнався, що радий тому, що  Ірина Гаврилова, яку спіймали на симпатіях до так званого "руського миру", не стала шеф-редактором одного з популярних радіоканалів України.
Про це він розповів у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.


"Поговоримо про медіа-скандал, який не є приємним для мене, але є знаковим для медіа-спільноти – журналістів і тих, хто з ними співпрацює. Йдеться про Ірину Гаврилову, мою дуже давню знайому, ще з тих часів, коли вона була прес-секретарем лідера Соціалістичної партії Олександра Мороза (якщо ви взагалі пам’ятаєте ці часи). І от Ірина Гаврилова не стала (точніше стала, але була швидко звільнена) шеф-редактором «Радио Вести» через те, що спільнота піднялася проти її поглядів. ", - сказав Міхельсон.


Він розповів, з чого почався скандал навколо Гаврилової.


"Я не хочу сказати, що пішло від мене, але факт, що вже потім пішло і від народних депутатів, і від значно авторитетніших журналістів, ніж я, і від багатьох інших осіб. Зокрема, Борислав Береза (спасибі йому, до речі) зібрав у колекцію всі ті скріншоти, які я просто полінувався свого часу підібрати, і виклав їх всі разом. І, звичайно, слово народного депутата Берези було вагоме. Як ми знаємо, співробітниками «Радио Вести» було написано заяву про те, що вони не бажали б, аби така людина була їх шеф-редактором, тому що це дискредитує «Радио Вести", - відмітив блогер.


Журналіст радий тому, що людина, яка схвалює війну проти своєї країни, не стала шеф-редактором одного з популярних радіоканалів.


"Як в країні, яка воює, людина, яка схвалює війну проти цієї країни, стає шеф-редактором одного з популярних радіоканалів? Дуже добре, що цього не відбулось. Не знаю, наскільки в цьому є моя провина, або заслуга (я волію розглядати це як заслугу), але якщо вона є, то тільки в тому, що я написав про це перший. Серйозну роботу зробили інші. Але я вважаю, що не тільки зробив правильно, коли написав (бо в цьому немає ніякого, як деякі друзі Ірини говорять, «стукачества», адже я не відкрив якусь таємну інформацію, а тільки розголосив те, що вона сама писала у Facebook). Я вважаю, що це було зроблено вдало, і я всіляко підтримую і вітаю всіх, хто до цього приєднався, починаючи від народних депутатів і закінчуючи колегами-журналістами (або, може, навпаки, все-таки з колег журналістів усе починалось)", - сказав він.


Більше читайте у  відеоблозі Олександра Міхельсона на ONLINE.UA: Скандал з фанаткою "руського миру" в Києві: кілька важливих зауважень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?