У загонах бойовиків ДНР зростає невдоволення: стали відомі подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

У загонах бойовиків ДНР зростає невдоволення: стали відомі подробиці

У загонах бойовиків ДНР зростає невдоволення: стали відомі подробиці

У кількох бригадах бойовиків ДНР на  окупованому Донбасі  зростає невдоволення командуванням через відсутність обіцяних пільг і виплат.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата, координатора групи «Інформаційний опір» Дмитра Тимчука.
За його словами, Росія вводить тимчасову заборону на перехід російських найманців в РФ через підконтрольну бойовикам частину державного кордону України
"У середовищі бойовиків «1-го АК ДНР» поширюється інформація про введення з боку Росії тимчасової заборони на перехід російських найманців в РФ через підконтрольну окупантам частину державного кордону України", - написав він.
За даними "ІО", бойовики ДНР, незадоволені відсутністю обіцяних пільг і виплат, залишають підрозділи і намагаються влаштовувати бунти проти командування.
"Командування «1-го АК ДНР» (оперативне командування «Донецьк») вживає термінових заходів для стабілізації ситуації в підлеглих частинах і підрозділах, активно практикуючи «адміністративні покарання» - з арештом і «методами фізичного впливу». Дестабілізація викликана тим, що відразу в декількох бригадах бойовиків (3-я омсбр, 7-а омсбр, 100-а омсбр) серед пересічних терористів росте невдоволення з приводу відсутності обіцяних пільг і виплат (виплати через поранення, пільги по транспорту і медичному обслуговуванню - бойовики змушені все це оплачувати за свій рахунок). Дане невдоволення вилилося в множинні випадки непокори з боку рядових бойовиків і самовільне залишення розташування підрозділів, спроби організації бунтів проти командування", - повідомив Тимчук.
Раніше повідомлялося, що  бойовики вперше за багато днів обстріляли позиції сил АТО за допомогою реактивної установки "Град-П".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?