Українцям пояснили, що означає перемога над фанаткою "русского міра" в Києві: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям пояснили, що означає перемога над фанаткою "русского міра" в Києві: опубліковано відео

Українцям пояснили, що означає перемога над фанаткою "русского міра" в Києві: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер і журналіст Олександр Михельсон вважає перемогою те, що без участі державних структур українці можуть довести, що такі люди, як Ірина Гаврилова, любителька "русского міра", не повинні обіймати в Україні керівні посади.
Про це він розповів у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
"Якщо Іра Гаврилова повинна була стати шеф-редактором, це було неможливо і трохи ірраціонально. Ну як в країні, яка воює, людина, яка схвалює війну проти цієї країни, стає шеф-редактором одного з популярних радіоканалів? Дуже добре, що цього не відбулося", - сказав блогер.
Михельсон радий тому, що перемогла думка людей, що Гаврилова, яка схвалює вбивство українців, не може займати в Україні керівну посаду.
"Всіляко підтримую і вітаю всіх, хто до цього долучився, починаючи від народних депутатів і закінчуючи колегами-журналістами (або, може, навпаки, все-таки з колег журналістів все починалося). І слава Богу, що зараз без всякого державного тиску, без участі будь-якої СБУ ми можемо довести, що якщо людина має право на думку про те, що правильно вбивати українців, то ми маємо право на думку про те, що ця людина не має права займати посади в ЗМІ. Будь ласка, думка на думку. Наша думка перемогла, я цьому шалено радий. І хай все вийшло і випадково, але дуже непогано. Тим колегам, які розкрутили цю тему (цілком можливо, без моєї участі), респект, повага. І так тримати", - зазначив він.



Більше читайте в  відеоблозі Олександра Михельсона на ONLINE.UA: Скандал с фанаткой "русского мира" в Киеве: несколько важных замечаний.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?