Викрадення дорогого позашляховика Саакашвілі: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Викрадення дорогого позашляховика Саакашвілі: з'явилися нові подробиці

Викрадення дорогого позашляховика Саакашвілі: з'явилися нові подробиці

Викрадений 6 липня у Києві позашляховик

Toyota Land Cruiser 200, який імовірно належить голові Одеської обласної державної адміністрації Міхеілу Саакашвілі, був зареєстрований на іншу людину.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "

Обозреватель

", який цитує джерела в правоохоронних органах.


За словами співрозмовника видання, заяву про викрадення автомобіля подав до поліції громадянин Грузії Давид Султанович Макішвілі 1976 року народження, який проживає в Києві на вулиці Горького. Саме на нього і був записаний позашляховик. Злочин було скоєно на вулиці Боженка у Голосіївському районі Києва.


"Протягом п'яти хвилин заволоділи броньованим автомобілем Toyota Land Cruiser 200 2015 року випуску. Палива в баку транспортного засобу було досить, щоб проїхати 300 км", - відзначило джерело.


Крім того, він уточнив, що GPS трекера, з допомогою якого можна було б відстежити місцезнаходження позашляховика, на авто не було.


Раніше стало відомо, що у заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Нефьодова

викрали авто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?