Жириновський жорстко наїхав на футболістів збірної Росії за гульню в Монте-Карло
Категорія
Спорт
Дата публікації

Жириновський жорстко наїхав на футболістів збірної Росії за гульню в Монте-Карло

Жириновський жорстко наїхав на футболістів збірної Росії за гульню в Монте-Карло
Джерело:  L!fe #шоу

Відомий російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський вважає, що футболісти збірної Росії Олександр Кокорін і Павло Мамаєв не мали права влаштовувати бенкет в Монте-Карло після ганебного виступу на Євро-2016.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Жириновський заявив в інтерв'ю Life.Ru.
"Як сміття їх вимели з Франції, а вони ще гуляють. Їм все до лампочки, море по коліно. Треба перейти до футболу за звичайну зарплату", - заявив Жириновський.
А перший віце-президент Російського футбольного союзу Микита Симонян заявив, що під час його перебування футболістом про такі бенкети не могло бути й мови.
"Мене взагалі не цікавлять ці питання. Вже хочеться поговорити про футбол. У них є гроші, у мене таких коштів немає і не було ніколи. Я б не зміг за такий рахунок розплатитися. Для мене така ніч стала б не задоволенням, а розоренням. У порядку сарказму можу сказати, що хлопці зіграли здорово, чому б не гуляти? Мають право...", - сказав Симонян.
Читайте: При близно 1,4 млн росіян вірять в перемогу збірної, яка вже вилетіла з Євро-2016
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, Жириновський знайшов ідеальних футболістів для збірної Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?