Гопник пройшов переатестацію: соцмережі обурило відео з поліцейським-хамом
Категорія
Україна
Дата публікації

Гопник пройшов переатестацію: соцмережі обурило відео з поліцейським-хамом

Гопник пройшов переатестацію: соцмережі обурило відео з поліцейським-хамом
Джерело:  online.ua

У соцмережах розгорівся скандал через хамську поведінку патрульного поліцейського в Харкові.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
На відеозаписі, який виклали в мережу, патрульний Титаренко нетактовно і неввічливо розмовляє з водієм автомобіля, який попросив звертатися до нього на "Ви".
"А ти де бачив документи, де написано, що потрібно говорити на "Ви"? Хто це сказав?", - емоційно заявив коп.
На прохання показати службове посвідчення поліцейський розгорнув документ і одразу згорнув, не давши автомобілісту прочитати дані.


Користувачі соцмережі відзначають, що коп-хам повинен бути звільнений. Інші ж висловили думку, що глава МВС особисто відповідає за тих, кого набирають в поліцію, тому він і повинен йти у відставку.





У коментарях під відео користувачі також висловили здивування тим фактом, що гопник та ще й зі слабкою нервовою системою пройшов переатестацію.




Раніше народний депутат Ігор Мосійчук також покартав поліцію, яка довго не приїжджала на місце ДТП, учасником якої він став.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?