За дорогі сигарети переламали руки - розповідь очевидця про захоплений бойовиками Луганськ
Категорія
Україна
Дата публікації

За дорогі сигарети переламали руки - розповідь очевидця про захоплений бойовиками Луганськ

За дорогі сигарети переламали руки - розповідь очевидця про захоплений бойовиками Луганськ
Джерело:  online.ua

Очевидець подій, які відбувалися в Луганську в 2014 році

, розповів, як в окупованому проросійськими бойовиками місті почався дефіцит товарів.


Про це він написав у своєму щоденнику, яким поділився з ONLINE.UA.


Житель Луганська (ім'я не повідомляємо на його прохання) розповів, що відбувалося в місті після відключення світла.


"3 серпня. Світло відключили остаточно (Луганськ був повністю відключений від енергопостачання в ніч на 20 липня, - ONLINE.UA). Перші дні всі посилено намагаються використовувати продукти, що зберігаються в холодильниках, щоб вони не зіпсувалися. Народ масово позбувається швидкопсувних продуктів. У раціоні бродячих тварин з'являються делікатеси: котлети "по-київськи" і відбивні", - згадує луганчанин.


За його словами, в окупованому місті все було в дефіциті.


"З'явилися щоденні черги за хлібом. Привозять на розпродаж з машин. Супермаркети пристосувалися торгувати "з дверей". Хліба обмежена кількість, буває - черга тільки набрала довжину, а хліб уже закінчився. У дефіциті - все. Як завжди в смутні часи, в дефіциті сіль, сірники і сигарети. Через кілька днів з'являються перші спекулянти. Спекулюють також і магазини. Ціни розірвані в 3-5 разів...", - згадує луганчанин.


"Бабці-спекулянтці, яка торгувала сигаретами, вони ж (бойовики ЛНР - ONLINE.UA) переламали руки, тому, що їм не сподобалася ціна", - додає він.


Більше  читайте в материалі ONLINE.UA: Воду черпают из лужи, а "скорая" ездит только к сепарам: дневник жителя захваченного ЛНР Луганска

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?