У Раду може пройти новий любитель Путіна і "русского міра"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раду може пройти новий любитель Путіна і "русского міра"

У Раду може пройти новий любитель Путіна і "русского міра"

До Верховної Ради на довиборах по 114-му округу в Луганській області може пройти висуванець Опозиційного блоку Борис Лебедєв, який навесні 2014 року, будучи депутатом Луганської облради, закликав президента Росії Володимира Путіна "захистити" Луганщину.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа і координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.
"Найбільша загроза склалася в 114 окрузі (Луганська область). Цей округ є "далекосхідним", він межує і з Росією, і з лінією розмежування сторін. Одним з претендентів на перемогу в цьому окрузі є висуванець Опоблока такий собі Борис Лебедєв", - написав він.
Тимчук направив звернення до СБУ та Генпрокуратури з проханням вжити заходів для попередження фальсифікацій і зриву голосування в окрузі №114. За даними групи "Інформаційний спротив", Лебедєв навесні 2014 року, будучи депутатом Луганської облради, закликав президента РФ Володимира Путіна "захистити" Луганщину, а в 2015 році, ставши главою Новопсковської райради, відмовився розглядати питання про визнання Росії агресором.
"Як повідомив політолог Андрій Золотарьов, найпікантніше в тому, що цей Лебедєв є двоюрідним братом екс-міністра оборони Павла Лебедєва, який ховається в Росії", - зазначив Тимчук, додавши, що Лебедєва-міністра звинувачували в розвалі армії і намірі застосувати Збройні сили для розгону Майдану.
За даними "ІС", "над обранням Бориса Лебедєва зараз активно працюють ті ж люди, які в травні 2014 року проводили фейковий "референдум" про відділення Луганська і хлібом-сіллю зустрічали російських терористів".
"Оскільки результат виборів неочевидний, латентні та відкриті прихильники "ЛНР" вже хімічать у виборчих комісіях і готують зрив підрахунку голосів", - пише Тимчук.
На його думку, "на цьому окрузі може трапитися повноцінний реванш сепаратистів і банди Януковича, яка вже ніяк не маскує свої потуги".
"У зв'язку з чим я направив звернення до СБУ та Генпрокуратури з проханням вжити заходів для попередження фальсифікацій і зриву голосування", - повідомляє депутат.
"Також я ініціював перевірку організаторів виборчої кампанії Лебедєва на предмет їх діяльності навесні 2014 року. Особливий акцент - на джерела фінансування кампанії Лебедєва. Я не здивуюся, якщо підтвердиться, що його кампанію фінансують з Росії, в тому числі - зниклий екс-міністр оборони", - додав Тимчук.
Раніше в інтерв'ю ONLINE.UA екс-нардеп від Партії регіонів Володимир Ландик повідомив, що винуватці війни на Донбасі зараз мають квартири в Києві і можуть спокійно перебувати в столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?