Чиновниця Путіна здійснила дитячу мрію і насмішила соцмережі: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Чиновниця Путіна здійснила дитячу мрію і насмішила соцмережі: з'явилися фото

Чиновниця Путіна здійснила дитячу мрію і насмішила соцмережі: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова попрацювала вожатою в кримському таборі «Артек», таким чином здійснивши свою дитячу мрію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Захарової.
"Сьогодні я цілий день працюю артеківською вожатою. День почався з планірки вожатих, яку провів директор табору. Попереду знайомство з хлопцями і дівчатами, зарядка, сніданок, заняття (цей загін спеціалізується на журналістиці), пляж, обід, чайна церемонія і розповіді про російсько-китайські відносини і багато всього цікавого", - написала чиновниця.
Захарова зізналася російським журналістам, що ніколи не була в "Артеку".
"Я вчилася на відмінно, закінчила школу з медаллю, але в "Артеку" жодного разу не була. Тож сьогодні торжествує вища справедливість!" - сказала вона.
Журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов оприлюднив фото Захарової в таборі.
Користувачі мікроблогів відзначили, що на знімках Захарова схожа на наркоманку і стару алкоголічку.





Раніше в окупованому Криму відбувся мітинг жителів селища Гурзуф, які виступили проти включення житлового масиву цього селища в межі дитячого табору "Артек".







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?