В Одесі СБУ затримала чоловіка, який погрожував поліцейському начальнику
Категорія
Україна
Дата публікації

В Одесі СБУ затримала чоловіка, який погрожував поліцейському начальнику

В Одесі СБУ затримала чоловіка, який погрожував поліцейському начальнику

Співробітники СБУ затримали чоловіка, який нібито прилюдно виявив неповагу і погрожував начальникові управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Одеській області Івану Іщенку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Іщенка.
"17 червня 2016 року біля Одеського СІЗО громадянин Лапін Сергій в присутності співробітників поліції, журналістів і безлічі громадян проявив неповагу до мене, як співробітника правоохоронних органів. А саме - погрожував мені, що було зафіксовано на відеокамеру! Сьогодні співробітниками СБУ цей громадянин був затриманий за свої діяння", - написав він.
За його словами, чоловік доставлений в суд, де йому обирається запобіжний захід.
"Йому інкримінується вимагання! Зараз Сергій Лапін доставлений до суду, де йому обирається запобіжний захід! Хочу ще раз звернути Вашу увагу на те, що Закон - єдиний для всіх і всі злодіяння ніколи не залишаються безкарними", - додав Іщенко.
Він також виклав відеозапис, на якому видно, як правоохоронці вриваються в квартиру, двері якої відкрила жінка. Вони «кладуть» чоловіка на підлогу і надягають на нього наручники. Також на відео показано, що перед цим правоохоронців не пускали, і вони почали вибивати вхідні двері, після чого їх відкрили.
У главку поліції розповіли УНІАН, що 17 червня біля СІЗО протестували активісти Південного відділення Всеукраїнської громадської організації «Лівий берег» в зв'язку з тим, що зі слідчого ізолятора під внесення застави в 220 тисяч гривень повинні були випустити підозрюваного у викраденні елітних автомобілів. Присутні стверджували, що це - Сергій Фоменко (прізвисько «Фома»), який здійснив понад 100 незаконних заволодінь BMW.
«На місце прибули правоохоронці, тоді і стався конфлікт», - відзначили в поліції.
Раніше повідомлялося, що в Одесі учасники акції проти мера Геннадія Труханова та проекту з розділення території міста на зони побилися з поліцією, намагаючись проникнути на сесію міськради.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?