Блондинка-бойовик ДНР пообіцяла журналісту з США вбивати дітей: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Блондинка-бойовик ДНР пообіцяла журналісту з США вбивати дітей: з'явилося відео

Блондинка-бойовик ДНР пообіцяла журналісту з США вбивати дітей: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Дівчина-бойовик так званої ДНР пообіцяла журналісту з США Ніку Шифріну, який побував на окупованій території Донбасу, що вбиватиме дітей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
Американський журналіст приїхав і поспілкувався з бойовиками ДНР і їх прихильниками з числа мирних жителів. Всі вони заявляють, що не збираються реінтегруватися в Україну. Примітно, що прибулий з Росії інструктор бойовиків (який запевняє, що він не штатний військовий, і йому ніхто не платить), заявив: "Нам треба відділятися".
У складі бойовиків воюють також і дівчата. Одна з них розповіла журналісту, що Україна воює на Донбасі за наказом НАТО.
"Україна воює з нами за наказом НАТО. Вони не приймають рішення самостійно. Ви напишете про мене як про блондинку-сепаратистку, яка прийде вбивати ваших дітей? Так, саме це я і буду робити. Я готова померти за свій дім, не дозволю, щоб хоч один фашист ступив на мою землю, буду боротися проти них, поки б'ється моє серце", - сказала бойовик на ім'я Анна в сюжеті, який знімав Шифрін.


Раніше повідомлялося, що колишня заступник мера Костянтинівки Світлана Астахова, яку український суд відпустив під заставу, незважаючи на звинувачення в сепаратизмі, з'явилася в Горлівці, окупованій бойовиками ДНР, на "посаді" заступника самозваного "мера" міста Станіслава Кіма.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?